Car Special 2019 Web Header Car Online

CAR-SPECIAL

DOWNLOAD VOERTUIGTEKENINGEN UIT DE GROOTSTE EN MEEST ACTUELE BIBLIOTHEEK VAN EUROPA EN PRESENTEER IN 3D!

Voor het presenteren in 3D heeft u géén extra software nodig, ook zonder ervaring met 3D ontwerpen, u ontwerpt gewoon in 2D en wij maken er voor u een 3D presentatie van!

Ontdek CAR-SPECIAL in 1 minuut

CAR-SPECIAL®- Meest complete voertuigbibliotheek

Met CAR-SPECIAL heeft u altijd toegang tot de meest complete voertuigtekeningen bibliotheek van Europa. Meer dan 40.000 losse tekeningen staan online klaar voor u in de cloud. Met deze lijntekeningen kunt u 1:1 ontwerpen maken voor autobelettering / car wrapping. Met CAR-SPECIAL kunt u ook GRATIS gebruik maken van CAR-SIGNER en CAR-3D. Met deze krachtige tools heeft u de mogelijkheid om heel snel een 1e ontwerpschets te maken en deze in 3D te presenteren aan de klant. Om gebruik te maken van CAR-SIGNER en CAR-3D heeft u totaal geen ervaring met ontwerpprogramma’s nodig. Iedereen kan het!


CAR-SPECIAL online

Abonnement om voertuigtekeningen 24/7 te downloaden. Dagelijks maximaal 10 voertuigen, maximaal 60 per maand. Momenteel meer dan 9.500 voertuigen in 5 aanzichten, in de formaten AI, EPS, DXF, CDR (CDR ook in 1: 1) voor de startprijs van EUR 299, – in het eerste jaar, daarna EUR 159, – per jaar. De gebruikslicentie heeft een looptijd van één jaar en wordt automatisch met nog een jaar verlengd als deze niet één maand voor het aflopen schriftelijk wordt geannuleerd. Het abonnement geeft u recht op gratis gebruik van de downloadservice (24 uur per dag downloaden van alle huidige voertuigen, maximaal 10 voertuigen per dag, maximaal 60 per maand), CAR-SIGNER, de 3D-presentatie met CAR 3D en de CAR-SPECIAL snelmeetfunctie. Test bestanden …

CAR-SPECIAL V28 BOEK & DVD

Leveringsomvang: 2 dvd’s met meer dan 9.500 voertuigtekeningen op schaal, in 5 weergaven. Formaten AI, EPS, CDR (CDR ook in 1: 1 weergave), DXF op aanvraag. Plus handleiding (900 pagina’s) en knowhow brochure. Slechts EUR 399, – Plus de jaarlijks opzegbare update: alle nieuwe modellen in één pakket (nieuwe dvd’s en catalogus) voor slechts EUR 199, – per jaar. De gebruikerslicentie loopt aanvankelijk tot 31 augustus 2022 en wordt automatisch met een jaar verlengd, tenzij schriftelijk opgezegd een maand voordat deze verloopt. De afname van de volgende update geeft u recht op het gratis gebruik van de updateservice (24 uur per dag alle huidige voertuigen downloaden. Dagelijks tot 10 voertuigen, maximaal 60 per maand), de CAR-SIGNER, de 3D-presentatie met CAR 3D en de CAR-SPECIAL snelle meetfunctie.

Test bestanden …

CAR-SPECIAL, losse tekening

Als u nog niet genoeg werk heeft om lid te worden van deze complete bibliotheek kunt u beginnen met de aankoop van losse tekeningen. Tegen de tijd dat u wilt doorgroeien naar de complete CAR-SPECIAL bibliotheek krijgt u van ons een nette korting aangeboden voor de reeds aangeschafte losse tekeningen. Download uit meer dan 8.800 voertuigen in 5 aanzichten, in de formaten AI, EPS, DXF, CDR (CDR ook in 1: 1). Ook met losse downloads mag u gratis gebruik maken van CAR-3D

KIES VOERTUIG

DE VOORDELEN VAN CAR-SPECIAL OP EEN RIJ:

Car Special Iconen Ontwerp 2019 Download

1. Download 24/7

Met CAR-SPECIAL heeft u altijd toegang tot de meest complete voertuigtekeningen bibliotheek van Europa. Download 24/7, keuze uit 11.800 voertuigtekeningen in 5 aanzichten, maximaal 10 per dag / 60 per maand. Met deze lijntekeningen kunt u 1:1 ontwerpen maken voor autobelettering / car wrapping. Met CAR-SPECIAL kunt u ook GRATIS gebruik maken van CAR-SIGNER en CAR-3D. Met deze krachtige tools heeft u de mogelijkheid om heel snel een 1e ontwerpschets te maken en deze in 3D te presenteren aan de klant. Om gebruik te maken van CAR-SIGNER en CAR-3D heeft u totaal geen ervaring met ontwerpprogramma’s nodig. Iedereen kan het!

Car Special Iconen Ontwerp 2019 Car 3d

2. CAR-3D

Presenteer in 3D! Met CAR-SPECIAL heeft u gratis toegang tot CAR-3D. Gebruik hiervoor de voertuigtekeningen met het 3D-logo. Deze 3D tekeningen kunt u op de normale manier gebruiken in uw Adobe Illustrator of CorelDRAW. Sla daarna het ontwerp op in het formaat SWF. Vervolgens het SWF-bestand uploaden en de CAR-3D doet de rest.

Note: CAR-3D kan ook op uw eigen website draaien maar is geen gratis onderdeel van de CAR-SPECIAL. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het gebruik van CAR-SIGNER binnen uw website of kijk op CAR-SIGNER.

Car Special Iconen Ontwerp 2019 Car Signer

3. CAR-SIGNER

Maak snel een 1e ontwerp in pdf formaat. Met de komst van internet is het aantal offertes dat u moet uitbrengen voor de oprdachten die u krijgt groter dan vroeger. Het is daarom belangrijk dat u snel een 1e schets kunt maken. Met CAR-SPECIAL heeft u gratis toegang tot CAR-SIGNER waarmee u heel snel Online een voertuigontwerp kunt maken. Het ontwerp kunt u als pdf downloaden en aan uw klant sturen.

Note: CAR-SIGNER kan ook op uw eigen website draaien maar is geen gratis onderdeel van de CAR-SPECIAL. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het gebruik van CAR-SIGNER binnen uw website of kijk op CAR-SIGNER

Car Special Iconen Ontwerp 2019 Online Meten

4. ONLINE-METEN

Snel een 1e indruk van het folieverbruik. Met CAR-SPECIAL heeft u gratis toegang tot de snelle meetfunctie. Kies een voertuig en direct on-screen meten. Dat bespaart veel tijd en geeft direct een goede indicatie van folieverbruik.

Car Special Iconen Ontwerp 2019 Checklist

5. ONLINE-CHECKLIST

Download de Checklist. Met CAR-SPECIAL toegang tot de checklist zodat u niets over het hoofd ziet bij het maken van de offerte.

Eenvoudig online AUTOBELETTERING ontwerpen

Met CAR-SPECIAL